Спортния портал на гр.Кърджали

  [BG]   EN  
Спортния портал на гр.Кърджали

 
Рейтинг: 3.00
(132)
Начало
Eкип на радиото
Прогнози
Изтегли радио "Кърджали LIVE Football"
Анкета
Видео
Още футболни новини от света
Архив Волейбол
Участия на Арда в "Б" група през годините
Снимки от футболни срещи
Любовта в снимки
Анализи и коментари
Лайвчат!
Реклама
LiveScore
Любопитно от...
Помощ от нас
Банери
За контакт
Приятели


Гледайте мачове на живо ВК Арда(Кърджали) Програма и резултати за първи полусезон в Суперлигата

Още футболни новини от света / Испански футбол

15 Декември 08, 15:42 / Автор: Администратор
Барса победи в "Ел Класико"
Барселона стигна до 2:0 на "Камп Ноу" в "Ел Класико" срещу Реал М. въпреки виртуозните изяви на Икер Касияс и учудващо самоотвержената защита на "белия балет".

Очаквано двубоят започна с надмощие на каталунците и още в шестата минута Лео Меси проби през Серхио Рамос, който играеше в непривичната лява зона на отбраната и затрудни максимално Касияс.

Последваха отлични самостоятелни пробиви на най-необичайните заподозрени - Ерик Абидал и Яя Туре, но в последния момент защитата на Реал М. се справи с положенията.

Въпреки тоталното си преимущество във владеенето на топката, Барселона собственоръчно си закучи мача, като футболистите на "блаугранас" се опитваха да комбинират прекалено, като дори разменяха по 3-4 паса в самото наказателно поле на съперника.

Най-чистото положение за първото полувреме противно на логиката дойде за Реал М., но Ройстън Дренте, изведен сам срещи Виктор Валдес, не успя да го преодолее.

Безплодните атаки на Барселона продължиха и през втората част, а младокът Паланка едва не наказа домакините при една контраатака отдясно, но Валдес спаси удара му от малък ъгъл.

В 71-ата минута Самюел Ето'о изпусна дузпа, отсъдена за нарушение срещу резервата Бускетс. След удара му от бялата точка Икер Касияс в рамките само на пет-шест минути извади още три опасни шута, но капитулира в 83-ата минута.

След корнер за Барселона Пуйол надскочи Рамос и Ето'о на метър от голлинията наказа бившия си отбор. В даденото от рефера продължение Лео Меси, изведен сам срещу стража на "лос меренгес", го преодоля за втори път.

Източник:sport1.bg

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.7553